Taquitos med pulled pork och hemlagad salsa
Ingredienser
|
![]() |
- Förvärm tortillasbröden i stekpanna med rapsolja. Bröden blir mer flixibla och enklare att rulla.
- Lägg i önskad mängd fyllning och rulla ihop bröden. Säkra eventuellt med tandpetare. Detta steg kan göras i förväg och de ihoprullade taquitosen kan förvaras i kylskåpet upp till 2 dagar innan de steks.
- Stek de ihoprullade tortillasbröden i rapsolja. De blir lätt brända så det är bästa att stå vid pannan. Det går åtminstone att hålla reda på fyra tortillasrullar samtidigt.
- Servera taquitos varma ihop med dina hemlagade salsa (se länk nedan), gräddfil och en sallad.
Detta recept är ett serveringsförslag för de två rätter du lagat i din slow cooker (crock pot), nämligen Pulled pork på baconlindad fläskkarré i slow cooker och Salsa i slow cooker – för att du är värd det. Tuffa Tider kan intyga att det är en bra kombination, eftersom det var just i den ordningen som vi själva gjorde det.
Taquitos med pulled pork och hemlagad salsa är naturligtvis Tuffa Tider-certifierade. Fläskkarrén kan du köpa för cirka 39,90:-/kg när ICA/Willys/Coop har erbjudande. Salsan lagar du på tomater som du har odlat själv.
|
Fläskkotlett med grönpepparsås i slowcooker
Fläskkotlett med grönpepparsås i slowcooker
Fläskkotlett med grönpepparsås i slowcooker
Fläskkotlett med grönpepparsås i slowcooker